ART OF HAPPINESS

Art is unquestionably one of the purest and highest elements in human happiness. It trains the mind through the eye, and the eye through the mind. As the sun colors flowers, so does art color life.  

John Lubbock   

Driven by passion

De drijvende kracht achter kunstgalerie Art of Happiness is Indra Allaert uit Leuven. Geboeid door kleur, kunst en interieur heeft ze de stap gezet om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De klik kwam er na een ontmoeting met de Nederlandse kunstenaar Theo Broeren. Gefascineerd door zijn kleurrijke, energieke en vrolijke schilderijen met dikke dames besliste ze om in april 2018 een kunstgalerie in Brussel te openen tegenover de VRT-toren. Weldra op 5 oktober 2019 komt er nog een kunstgalerie bij aan de voet van de basiliek in Scherpenheuvel.

“Art of Happiness is mijn persoonlijk project. Ik geef mijn liefde voor kunstwerken graag door aan andere mensen. Mensen vrolijk maken met Kunst is mijn passie.”


Driven by art…

Art of Happiness biedt een mooie collectie kunst aan van hedendaagse Belgische en internationale kunstenaars. Je vindt er zorgvuldig uitgezochte kunstwerken en stijlvolle giclées met een uitgesproken kleurrijke en energieke identiteit. In onze 2 kunstgaleries brengen we kunstenaars, kunstwerken en kunstliefhebbers samen. We creëren een belevingsplek die je zintuigen prikkelt en waar we met elke klant op zoek gaan naar het gepaste schilderij.

“Art of Happiness wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. Een budget van 300 of 3000 euro? Kom vrijblijvend langs in onze kunstgalerie. De deur staat open voor iedereen!”


Driven by happiness…

Kunst is beleving, genieten, emotie, een lach op je gezicht. Met levendige kleuren, een flinke portie gezelligheid, luchtige thema’s en een humoristische knipoog brengt Art of Happiness leven in jouw interieur. Kunstenaar Theo Broeren past volledig in dit thema en is exclusief in België te koop bij Art of Happiness. Kom deze en nog andere collecties bewonderen in onze kunstgalerie in Brussel of Scherpenheuvel (opening zomer 2019). Het is ook mogelijk om een schilderij te laten maken op maat van jouw interieur.

“Wie kennis wil maken met de vrolijke en kleurrijke werken van de kunstenaars van Art of Happiness is meer dan welkom. Uiteraard staan onze deuren ook open voor andere kunstenaars die 100 % passen in ons happiness-concept.”Ik wil kunst kopen via de webshop >>
Ik kom graag langs in de kunstgalerij >>
Ik ben kunstenaar en wil mijn werken aanbieden >>

ART OF HAPPINESS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x