ART OF HAPPINESS

Art is unquestionably one of the purest and highest elements in human happiness. It trains the mind through the eye, and the eye through the mind. As the sun colors flowers, so does art color life.  

John Lubbock  


Kunst voor iedereen 

Art of Happiness biedt een mooie collectie kunst aan van hedendaagse Belgische en internationale kunstenaars. Je vindt er zorgvuldig uitgezochte kunstwerken met een uitgesproken kleurrijke en energieke identiteit. In onze kunstgalerie in Scherpenheuvel brengen we kunstenaars, kunstwerken en kunstliefhebbers samen. We creëren een belevingsplek die je zintuigen prikkelt en waar we met elke klant op zoek gaan naar het gepaste schilderij.

“Art of Happiness wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. Kom vrijblijvend langs in onze kunstgalerie. De deur staat open voor iedereen!”


Kunst maakt blij 

De drijvende kracht achter kunstgalerie Art of Happiness is Indra Allaert uit Leuven. Geboeid door kleur, kunst en interieur heeft ze de stap gezet om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo besliste ze in augustus 2018 om een kunstgalerie te openen in Brussel tegenover de VRT-toren. Sinds 5 oktober 2019 opende Indra een kunstgalerij aan de voet van de basiliek in Scherpenheuvel waar ze steeds aanwezig is van donderdag t.e.m. zaterdag en telkens op de eerste zondag van de maand. De andere dagen is de galerij open op afspraak.

“Mijn pitch: mensen blij stemmen met kunst. Ik heb mijn kunstgalerij in Scherpenheuvel niet voor niets 'Art of Happiness' gedoopt. Noem het een persoonlijke fascinatie, een uitgesproken passie om mijn medemensen positief te inspireren. Voor hun en ook voor mijn plezier selecteer ik geregeld nieuwe werken en kunstenaars, maar alleen die waar ik meteen een 'klik' bij voel. Daar zit het kleurenpalet voor veel tussen. Hoe levendiger de kleuren, hoe meer ik geboeid word. Van kleur leef ik op, en ik wil die ervaring graag delen. Met iedereen."


Kunst, puur genot

Kunst is beleving, genieten, emotie, een lach op je gezicht. Met levendige kleuren, een flinke portie gezelligheid, luchtige thema’s en een humoristische knipoog brengt Art of Happiness leven in jouw interieur. Kom onze collectie bewonderen in onze kunstgalerie in Scherpenheuvel, Basilieklaan 42. Het is ook mogelijk om een schilderij te laten maken op maat van jouw interieur.

“Wie kennis wil maken met de vrolijke en kleurrijke werken van de kunstenaars van Art of Happiness is meer dan welkom. Uiteraard staan onze deuren ook open voor andere kunstenaars die 100 % passen in ons happiness-concept.”


Ik wil kunst kopen via de webshop
Ik kom graag langs in de kunstgalerij
Ik ben kunstenaar en wil mijn werken aanbieden

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x