Art quotes

Lieve Kunstliefhebbers,

Kunstenaars hebben de gave om anders naar de wereld te kijken en dit te vertalen naar kleuren en vormen die anderen raken. Hun visie op de wereld, het leven en de kunst zelf zit echter niet alleen in de werken die zij maken, maar ook in wat ze daar over zeggen. Hun quotes werken heel inspirerend en zijn daarom dus betekenisvol om te delen. Ken jij ook een verfrissende quote over kleur? Deel hem dan zeker mee en dan kleuren we samen de wereld mooier. 

"Color is a power which directly influences the soul"
Wassily Kandinsky    
"In nature, light creates the color, in the picture color creates the light"
Hans Hofmann 
"Kleuren laten net als gelaatstrekken de veranderingen van emoties zien"
Pablo Picasso 
"Kleur op een schilderij is als enthousiasme in het leven"
Vincent van Gogh 
"Art is unquestionably one of the purest and highest elements in human happiness. It trains the mind through the eye, and the eye through the mind. As the sun colors flowers, so does art color life"
John Lubbock 
"La couleur donne à la toile son intensité: c'est elle qui définit le ton du tableau, cette impression de divine plénitude ou de fureur tragique qu'il laissera au spectateur, ce petit goût sucré ou salé, amer ou acide"
Sandrine Langlade 
"ZIEN geeft KUNST een ZIEL"
Koen Van Pottelbergh 
Hier komt jouw quote ...


Art quotes

Pure inspiratie

Foto's om te genieten, om jou te inspireren want kunst fascineert, kunst communiceert en kunst stimuleert!

Kunst in beweging bij Art of Happiness

Hedendaagse kunst waar je vrolijk van wordt: het is de specialiteit van kunstgalerij Art of Happines in Scherpenheuvel. Galerijhoudster Indra Allaert heeft een uniek oog voor bijzondere kunstenaars en zorgt ervoor dat hun werken bij de juiste koper terecht komen. Dat doet ze op een heel bijzondere manier, en daar wilden wij graag het fijne van weten. Marthe Van Campenhout, MYX MAGAZINE

Back to the 60s

Back to the 60s is het sleutelwoord voor deze kunst! Virginie De Bièvre is een Belgische object- en conceptkunstenaar, maar wordt ook wel kunstenaar van Pop Art genoemd. Haar mixed-icons zijn een knipoog naar de jaren 60.

HONK

HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking een huis en een thuis en organiseert van daaruit zinvolle dagbesteding in en met de samenleving. Op zondag 15 maart 2020 is Art of Happiness de blije sponsor!

Love the Home you have ...about mural

Art of Happiness makes from your home a real destination!

Kleur je gelukkig!

Vanwaar mijn passie voor kleuren!? Het is gewoon heel simpel te verklaren en je leest het overal nl. kleuren maken de wereld mooi en dus ook jouw en mijn leven!

Op bezoek bij Kunstenaar Theo Broeren.

Op bezoek gaan bij Theo is de beste therapie om je goed te voelen! Al zijn vrolijke schilderijen met levendige kleuren, luchtige thema's en met een humoristische knipoog geven je de perfecte weerspiegeling van wie Theo in eigen persoon is. Ik voel mij hier direct op mijn best! Dit is genieten ...

Scherpenheuvel is een unieke locatie waar Kunst thuishoort!

Scherpenheuvel is een bruisende stad met in het hart de Basiliek. Het is één van de weinige steden in de wereld gebouwd volgens een plan van een ideale stad uit de Renaissance! Hier opent weldra Art of Happiness haar deuren.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x