Kleur je gelukkig!

Aan alle kunstliefhebbers,

vanwaar mijn passie voor kleuren!? Van kleur leef ik op, en ik wil die ervaring graag delen. Met iedereen.

Laat je leiden door de happy kleuren en je wordt vanzelf vrolijk. Stel hierbij je stemming op de proef en bedenk dat je in een  leefruimte bent omgeven met enkel saaie, donkere kleuren of eerder met heldere en vrolijke kleuren. Waar zal jij het vrolijkst worden? Ik zou het wel weten! Of nog erger, beeld je in dat je de ganse dag moet werken in zo een saai bureel , waar haal jij je energie dan nog uit?!  

Kleurkracht:

De invloed van kleur op je humeur is belangrijker dan je denkt. Ook al is het subtiel, een beetje kleur kan een grote verandering in je dagelijkse stemming brengen. Kleur kan ons vrolijker maken, het kan ons rust bezorgen en het kan ook meer energie geven. Kleur daarom je leven en maak jezelf en anderen vrolijk.  Al zijn er zo van die donkere dagen dat het even niet meezit en je liever de grijstinten verkiest! Maar vergeet dan ook niet de impact van kleur! Je zal maar versteld staan welke warme kleur je leven komt kleuren! Daarom is kleur zo belangrijk voor mij! 

Maak dus alvast van je leven een kleurenfeest en Art of Happiness kan je hierbij inspireren! 

Met kleurrijke groetjes,

Indra

Kleur je gelukkig!

Pure inspiratie

Foto's om te genieten, om jou te inspireren want kunst fascineert, kunst communiceert en kunst stimuleert!

Kunst in beweging bij Art of Happiness

Hedendaagse kunst waar je vrolijk van wordt: het is de specialiteit van kunstgalerij Art of Happines in Scherpenheuvel. Galerijhoudster Indra Allaert heeft een uniek oog voor bijzondere kunstenaars en zorgt ervoor dat hun werken bij de juiste koper terecht komen. Dat doet ze op een heel bijzondere manier, en daar wilden wij graag het fijne van weten. Marthe Van Campenhout, MYX MAGAZINE

Back to the 60s

Back to the 60s is het sleutelwoord voor deze kunst! Virginie De Bièvre is een Belgische object- en conceptkunstenaar, maar wordt ook wel kunstenaar van Pop Art genoemd. Haar mixed-icons zijn een knipoog naar de jaren 60.

HONK

HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking een huis en een thuis en organiseert van daaruit zinvolle dagbesteding in en met de samenleving. Op zondag 15 maart 2020 is Art of Happiness de blije sponsor!

Art quotes

Quotes werken zeer inspirerend en zijn daarom dus betekenisvol om te delen. Ken jij ook een verfrissende quote over kleur ... dan kleuren we samen de wereld mooier.

Love the Home you have ...about mural

Art of Happiness makes from your home a real destination!

Op bezoek bij Kunstenaar Theo Broeren.

Op bezoek gaan bij Theo is de beste therapie om je goed te voelen! Al zijn vrolijke schilderijen met levendige kleuren, luchtige thema's en met een humoristische knipoog geven je de perfecte weerspiegeling van wie Theo in eigen persoon is. Ik voel mij hier direct op mijn best! Dit is genieten ...

Scherpenheuvel is een unieke locatie waar Kunst thuishoort!

Scherpenheuvel is een bruisende stad met in het hart de Basiliek. Het is één van de weinige steden in de wereld gebouwd volgens een plan van een ideale stad uit de Renaissance! Hier opent weldra Art of Happiness haar deuren.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x