Pure inspiratie

Laat je inspireren ...

Heb jij nog een witte muur maar ontbreekt de tijd of zin om jouw favoriete kunstwerk te vinden?
Stuur ons nu jouw foto en wij zoeken met veel passie naar het geschikte schilderij of beeld.
Maak van je huis een échte thuis. Kunst maakt gelukkig!

Een vrolijke babbel in de galerij kan ook ...
Adres: Scherpenheuvel, Basilieklaan 42

Via deze link geraak je alvast in de juiste stemming om te genieten van kunst. 

Deel ook jouw foto met kunst van Art of Happiness en stuur deze naar info@artofhappiness.be en dan schittert ook jouw kunst op deze site. Ben je nadien toch van gedacht veranderd; geen probleem dan halen we de foto er zo weer af. 'Art is too important not to share'

Met vrolijke groeten,
Indra
 

Kunst in beweging bij Art of Happiness

Hedendaagse kunst waar je vrolijk van wordt: het is de specialiteit van kunstgalerij Art of Happines in Scherpenheuvel. Galerijhoudster Indra Allaert heeft een uniek oog voor bijzondere kunstenaars en zorgt ervoor dat hun werken bij de juiste koper terecht komen. Dat doet ze op een heel bijzondere manier, en daar wilden wij graag het fijne van weten. Marthe Van Campenhout, MYX MAGAZINE

Back to the 60s

Back to the 60s is het sleutelwoord voor deze kunst! Virginie De Bièvre is een Belgische object- en conceptkunstenaar, maar wordt ook wel kunstenaar van Pop Art genoemd. Haar mixed-icons zijn een knipoog naar de jaren 60.

HONK

HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking een huis en een thuis en organiseert van daaruit zinvolle dagbesteding in en met de samenleving. Op zondag 15 maart 2020 is Art of Happiness de blije sponsor!

Art quotes

Quotes werken zeer inspirerend en zijn daarom dus betekenisvol om te delen. Ken jij ook een verfrissende quote over kleur ... dan kleuren we samen de wereld mooier.

Love the Home you have ...about mural

Art of Happiness makes from your home a real destination!

Kleur je gelukkig!

Vanwaar mijn passie voor kleuren!? Het is gewoon heel simpel te verklaren en je leest het overal nl. kleuren maken de wereld mooi en dus ook jouw en mijn leven!

Op bezoek bij Kunstenaar Theo Broeren.

Op bezoek gaan bij Theo is de beste therapie om je goed te voelen! Al zijn vrolijke schilderijen met levendige kleuren, luchtige thema's en met een humoristische knipoog geven je de perfecte weerspiegeling van wie Theo in eigen persoon is. Ik voel mij hier direct op mijn best! Dit is genieten ...

Scherpenheuvel is een unieke locatie waar Kunst thuishoort!

Scherpenheuvel is een bruisende stad met in het hart de Basiliek. Het is één van de weinige steden in de wereld gebouwd volgens een plan van een ideale stad uit de Renaissance! Hier opent weldra Art of Happiness haar deuren.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x