Scherpenheuvel is een unieke locatie waar Kunst thuishoort!

Beste kunstliefhebbers,
Scherpenheuvel is een bruisende stad met in het hart de Basiliek omgeven door hoogstambomen en rondom een brede promenade met tal van terrasjes en restaurantjes.
Scherpenheuvel is één van de weinige steden in de wereld gebouwd volgens een plan van een ideale stad uit de Renaissance.
Scherpenheuvel is een gemeente met tal van troeven zoals het historisch stadje Zichem, het rivierdorp Testelt, de Abdij van Averbode, ...
Kortom, Scherpenheuvel is een unieke locatie waar dus ook Kunst thuishoort! Iedereen is welkom om de kleurrijke en vrolijke kunst te komen bezichtigen en/of kopen in de Galerij van Art of Happiness! 
Met creatieve groetjes,
Indra

Pure inspiratie

Foto's om te genieten, om jou te inspireren want kunst fascineert, kunst communiceert en kunst stimuleert!

Kunst in beweging bij Art of Happiness

Hedendaagse kunst waar je vrolijk van wordt: het is de specialiteit van kunstgalerij Art of Happines in Scherpenheuvel. Galerijhoudster Indra Allaert heeft een uniek oog voor bijzondere kunstenaars en zorgt ervoor dat hun werken bij de juiste koper terecht komen. Dat doet ze op een heel bijzondere manier, en daar wilden wij graag het fijne van weten. Marthe Van Campenhout, MYX MAGAZINE

Back to the 60s

Back to the 60s is het sleutelwoord voor deze kunst! Virginie De Bièvre is een Belgische object- en conceptkunstenaar, maar wordt ook wel kunstenaar van Pop Art genoemd. Haar mixed-icons zijn een knipoog naar de jaren 60.

HONK

HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking een huis en een thuis en organiseert van daaruit zinvolle dagbesteding in en met de samenleving. Op zondag 15 maart 2020 is Art of Happiness de blije sponsor!

Art quotes

Quotes werken zeer inspirerend en zijn daarom dus betekenisvol om te delen. Ken jij ook een verfrissende quote over kleur ... dan kleuren we samen de wereld mooier.

Love the Home you have ...about mural

Art of Happiness makes from your home a real destination!

Kleur je gelukkig!

Vanwaar mijn passie voor kleuren!? Het is gewoon heel simpel te verklaren en je leest het overal nl. kleuren maken de wereld mooi en dus ook jouw en mijn leven!

Op bezoek bij Kunstenaar Theo Broeren.

Op bezoek gaan bij Theo is de beste therapie om je goed te voelen! Al zijn vrolijke schilderijen met levendige kleuren, luchtige thema's en met een humoristische knipoog geven je de perfecte weerspiegeling van wie Theo in eigen persoon is. Ik voel mij hier direct op mijn best! Dit is genieten ...

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x