EVENTS

Het is de missie van Art of Happiness om kunstenaars, kunstwerken en kunstliefhebbers samen te brengen. Wij organiseren vernissages, kunsttentoonstellingen en ‘meet & greets’ met kunstenaars in onze kunstgaleries in Brussel en Scherpenheuvel.

WINE TASTING & ART

WINE TASTING & ART

We create a magic evening for you!
Vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari 2020 ontkurkt sommelier Laure Kempeneers van VERIVINO voor jou haar betoverende wijnen in de kunstgalerij Art of Happiness in Scherpenheuvel. Volgens Laure draagt de juiste wijn in een creatieve en vrolijke sfeer bij aan een onvergetelijke avond en zorgt voor een betoverende compositie. En in harmonie huist magie! Daar worden wij alvast blij van! Schrijf je alvast in. Iedereen van harte welkom!

Voorstelling nieuwe kunstenaar voor 2020

Voorstelling nieuwe kunstenaar voor 2020

De Nederlandse kunstschilder Jos van Beek exposeert een aantal prachtige schilderijen bij Art of Happiness. Zijn schilderijen karakteriseren zich door een harmonieus samenspel van kleuren, vlakken, lijnen, compositie en contrasten, altijd in beweging. Soms zijn de werken geheel abstract, soms ook wel ook wel figuratief maar steeds met ruimte voor interpretatie.
Jos van Beek exposeert wereldwijd en nu ook bij ons in Scherpenheuvel! Ze zijn zeker een bezoek in de galerij waard!

EVENTS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x