Kunst kopen Leuven

KUNST KOPEN LEUVEN EN OMGEVING IN KUNSTGALERIJ SCHERPENHEUVEL Art of Happiness brengt een kleurrijke collectie hedendaagse schilderijen, sculpturen en kunstservies samen in een open kunstgalerij in 3270 Scherpenheuvel, Basilieklaan 42. Onze kunstgalerij is vrij toegankelijk om Kunst te bekijken of te kopen. Verkiest u liever Brussel dan kan dat op afspraak in onze galerij te 1030 Brussel, Karabiniersplein 15. Na overleg stellen we een mooie selectie Kunst samen die wij geheel vrijblijvend voor u exposeren in onze galerij gelegen op 2 min. wandelafstand van het Meiserplein, t.o.v. de ingang van de VRT-toren. 

Op zoek naar een origineel schilderij met een uitgesproken kleurrijke en energieke identiteit voor in je woning, kantoor, bedrijf of zaak? Samen kiezen we op jouw tempo kunstwerken die 200 % aansluiten bij je interieur, jouw smaak en budget. Kunst is een vertaling van jouw persoonlijkheid en daar maken wij graag tijd voor! Welkom in onze kunstgalerij Scherpenheuvel of Brussel!

Art of Happiness is ook een online kunstgalerij die je graag de mogelijkheid biedt om via onze webshop Kunst online te bestellen. Meer info op www.artofhappiness.be

Kunst kopen Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x