KUNSTENAARS

Steven Goegebeur

Cabaretier Steven Goegebeur miste zijn publiek en dat gemis compenseerde hij met zijn schilderkunst. Zijn publiek was zijn grootste inspiratiebron voor zijn Kunst. Ondertussen bepalen thema's als jezelf zijn, je eigen pad bewandelen, kleurrijk durven zijn, geloven in jezelf, anders durven zijn, allemaal anders/allemaal gelijk, ... zijn inspiratie en creaties. De passie voor het schilderen kwam er echter bij Steven Goegebeur na de stimulans en waardering van zijn vriend en Kunstenaar Hannes D'Haese, die volledig gelooft in het verhaal en de originaliteit van zijn schilderkunst.

Liselotte Andersen

Liselotte Andersen is een bronzen en aarde beeldhouwer sinds 1991. Haar sculpturen zijn gemaakt uit ruw of gepatineerd brons, in verschillende formaten, vaak met een verfijnde stijl. Het hoofdthema dat Liselotte drijft, is het onderwerp van menselijke interacties: hun schoonheid, hun rijkdom, de stadia van hun constructie en dus hun complexiteit. Het idee van delen is erg aanwezig.

Jean-Paul Kala

Jean-Paul Kala transformeert metaal tot meesterlijke hedendaagse kunstwerken, telkens uniek en ongeëvenaard dankzij zijn grondigheid, zijn talent en zijn verbeeldingskracht. Kala is gepassioneerd door het lassen en metaal, een materiaal dat zijn voorkeur geniet vanwege zijn sterkte, elegantie, schoonheid, betrouwbaarheid, smeedbaarheid en de oneindige creatieve mogelijkheden die het biedt. Zijn verfijnde creaties zijn een ware ode aan het krachtige en authentieke karakter van zijn wieg: Noord Kivu (Congo), waar hij in de jaren zeventig werd geboren.

Lieve Bracke

Lieve Bracke is een kunstenares van eigen bodem. Lieve vervaardigt geometrische 3D schilderijen die kleurrijk zijn en gelukkig maken. Zij realiseert haar schilderijen aan de hand van houten vormen die zij zorgvuldig uitsnijdt om vervolgens op doek te bevestigen. Kleur en vorm steeds in harmonie. Elk kunstwerk wordt omkaderd door een plexiglas waardoor het een strakke en moderne uitstraling krijgt.

Ruth Berger

Een schildersdoek op grootte aangepast aan de ruimte. Ruth Berger schildert bij voorkeur op grote doeken. Volgens de juiste kleuren zodat het een geheel vormt met het interieur. De doeken hebben geen titel maar krijgen een persoonlijk accent, geschreven in spiegelbeeld. Ze worden gecreëerd door vorm, kleur en materiaal in combinatie te brengen.

Saskia Frinking

Saskia Frinking is een Nederlandse kunstenares die 8 jaar gewoond heeft in Zuid-Afrika. Haar liefde voor Zuid-Afrika laat zich sterk voelen in haar creaties. Saskia creëert schilderijen waarbij ze de focus legt op de sterke, levenslustige en kleurrijke Afrikaanse vrouwen. Ze schildert de vrouwen heel subtiel waardoor er ruimte is voor interpretatie.

Angelo Moyano

Het beeldhouwen stelt Angelo Moyano in staat om vrij te kunnen denken en creëren. Natuursteen is voor Angelo het ideale materiaal om te beeldhouwen. Aangetrokken door de puurheid en zuiverheid, verrast door de kleuren, vorm en nieuwsgierig naar het karakter van de steen. Intense gedrevenheid en innerlijke kracht geven hem de wil om organische vormen met de ruwheid van de steen te verenigen in een sculptuur. Een proces van uiterste concentratie; observeren, stilstaan, beschouwen; keer op keer en steeds weer. Beeldhouwen is voor hem innerlijke verrijking.

Tonny de Brouwer

Tonny de Brouwer (1960) geboren in Goirle NB is gespecialiseerd in bronswerk, het maken van zowel grote als kleine bronzen beelden. Het pure materiaal alsmede het ambachtelijke karakter van het totale gietproces van de bronzen beelden zijn haar passie. De beeldjes staan heel ‘dichtbij’, ze zijn heel herkenbaar, door de eenvoud die ze uitstralen, ze roepen vaak een glimlach op. De beeldjes worden in zeer kleine oplages gemaakt.

Yolanda et H.

YOLANDA & H-sculpturen tonen de onderlinge verbinding en afhankelijkheid tussen alle levende vormen. In sommige sculpturen wordt het heldere, levendige fluorescerende gele licht - dat van binnenuit stroomt - afgewisseld door het Cortenstaal. De natuur wordt gesymboliseerd door het opvallende gele licht; het cortenstaal vertegenwoordigt de mensheid.

Lee-anne van den Brand

Lee-anne van den Brand wordt met haar optimistische kunstwerken ook wel 'Painter of Happiness' genoemd. Zij houdt ervan om met vriendelijke vormen en heldere kleuren een statement te maken, tegen alle grijsheid en somberheid in deze wereld! Bij deze kunstenares louter blijheid zonder schaduwen!!!

Lilian Wessels

Lilian Wessels, geboren in Nederland, vervaardigt geassembleerde keramische sculpturen waarbij ze zich laat inspireren door de Afrikaanse wilskrachtige vrouw en haar cultuur. Haar vele reizen naar Afrika hebben een groot deel bijgedragen aan haar unieke beeldenkunst. Haar sculpturen worden van klei gevormd, opnieuw verbonden met de aarde en met de andere basiselementen - lucht, water en vuur - elke aanraking laat haar vingerafdruk achter. Steengoed op basis van verschillende eigen gemaakte glazuren, oxide en stooktechnieken. Citaat van Lilian Wessels "Elk gezicht is uniek, ieder mens is mooi. Indien je liefde geeft, straal je dat ook uit ".

Serrano Schoonjans

'Celebrate life!' het moto van het Venezolaans-Belgische kunstenaarsduo 'SerranoSchoonjanS'. De energieke beelden en schilderijen laten niemand onberoerd. Vlakken en lijnen vormen figuren die vrolijkheid, liefde en warmte uitstalen. Met hun zelf ontwikkelde poëtische beeldtaal, Hempasi genoemd, krijgt hun werk ook iets mysterieus. Al deze elementen komen samen in hun bijzondere 'COMPANIONBEAR'. De charmante unieke teddybeer sculpturen die tederheid, liefde en vriendschap symboliseren dragen dan ook met trots hun titel van 'the world's most exclusive teddybear'.

Ilona Hendriks

De werken van Ilona Hendriks tonen fragmenten uit haar leven, de wereld en de mensen om haar heen, expressief, laag over laag, kleurrijk en met veel passie op het doek tot leven gewekt. In haar serie “woman-power” versterken haar abstracte en figuratieve stijl elkaar op een spannende manier.

Nadine Ackermans

Ben jij een liefhebber van vrolijke beelden? Dan is de kunst van Nadine Ackermans beslist iets voor jou! Nadine Ackermans toont ons haar sculpturen vervaardigd uit pulphout op metalen armaturen. Elk beeld is uniek, zuiver en emotioneel geladen. Kortom, je wordt er instant vrolijk van.

Joëlle Hubeaux

"Lachen is iets serieus om geen grapjes over te maken". Joëlle Hubeaux is een kunstenares van eigen bodem. Joëlle schildert hyperrealistisch met een vrolijke knipoog. In haar figuratieve stijl wordt de werkelijkheid realistisch voorgesteld maar met een vrolijke toets en met prachtige kleuren gebracht. Composities waar humor en reflectie zich vermengen. Kunst waar je instant vrolijk van wordt.

Virginie De Bièvre

Virginie De Bièvre is een Belgische object- en conceptkunstenaar, maar wordt ook wel kunstenaar van Pop Art genoemd. Haar 'Mixed Icons' zijn een knipoog naar de jaren 60. De beelden worden op een sokkel van plexiglas geplaatst waardoor ze verheven worden tot mooie sculpturen.

Dominique Prins Ciccoli

Elegante en surrealistische bronzen beelden van de vrouw met een vleugje humor. Beeldhouwen en werken in brons is de passie van Dominique Prins Ciccoli. Dominique houdt ervan om tegenstellingen uit te vergroten in haar bronzen beelden waardoor de beelden vrolijkheid uitstralen. Ondanks overdrijving zijn de beelden steeds in balans én met aandacht voor elegantie. De schoonheid van het beeldhouwen!

Theo Broeren

Theo Broeren is een figuratieve kunstenaar uit Nederland die bekend staat om zijn vrolijke en kleurrijke schilderijen van dikke dames. Theo verwerkt jouw thema in een persoonlijk schilderij op maat van jouw interieur. Kleur, vrolijkheid met een vleugje humor. Driedubbelcheck!

Piet Vandenhende

Schilder en beeldhouwer Piet Vandenhende uit Scherpenheuvel laat ons via zijn kunst binnen in zijn wereld. Piet is een echte levenskunstenaar met een onwaarschijnlijk bestaan. Piet is naast beeldend kunstenaar ook ervaringsdeskundige in armoede. Voor deze veelzijdige kunstenaar is het kunstenaarschap een onverminderde zoektocht naar authenticiteit. 'Kunst brengt redding'

Pascale Van Eycken

Pascale Van Eycken creëert kleurrijke grafische werken. Ze is gespecialiseerd in ‘vrije grafiek’ zoals monotype, hoog- en diepdruk, houtsnede, krantdruk en digitale grafiek. De silhouettes kunnen geschilderd worden naar jouw favoriete kleuren. Hierbij geven wij je graag kunstadvies.

Jouw kunstwerken verkopen?

KUNSTENAARS
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x