Nadine Ackermans

Nadine Ackermans is een autodidactische kunstenares van eigen bodem. Zij is geboren op 15 november 1959. 

Haar sierlijke beelden zijn een reflectie van haar ziel. Elk beeld is uniek en emotioneel geladen. Nadine slaagt erin om de dingen waar ze van houdt, die haar raken perfect over te brengen op haar kunst. 

Haar sculpturen in pulphout op metalen armaturen zijn tijdloos en passen in elk interieur.

In 2013 won Nadine Ackermans de publieksprijs tijdens 'Festival d'art contemporain 2013' in Château de Lavaux-Ste-Anne. Een mooie erkenning voor haar Kunst.

U heeft de keuze uit kleurrijke of zuiver metalen beelden.

Benieuwd naar de beelden van Nadine Ackermans?

Kom langs in onze kunstgalerij of bekijk de gehele collectie online.


Nadine Ackermans

Lilian Wessels

Lilian Wessels, geboren in Nederland, vervaardigt geassembleerde keramische sculpturen waarbij ze zich laat inspireren door de Afrikaanse wilskrachtige vrouw en haar cultuur. Haar vele reizen naar Afrika hebben een groot deel bijgedragen aan haar unieke beeldenkunst. Haar sculpturen worden van klei gevormd, opnieuw verbonden met de aarde en met de andere basiselementen - lucht, water en vuur - elke aanraking laat haar vingerafdruk achter. Steengoed op basis van verschillende eigen gemaakte glazuren, oxide en stooktechnieken. Citaat van Lilian Wessels "Elk gezicht is uniek, ieder mens is mooi. Indien je liefde geeft, straal je dat ook uit ".

Lees meer

Bruno Mertens

Het werk van Bruno Mertens balanceert tussen schilderkunst en sculpturale kunst. Elk van zijn werken is het resultaat van een langzaam 'zelfuitdagend' proces naar de essentie. Lijnen worden diep in de gelaagde materie getrokken en gekrast, zelfs door het canvas heen. De producten van deze processen zijn maskers, identiteiten met een eigen naam en geschiedenis, zichtbaar in de meerlagige structuur.

Lees meer

Serrano Schoonjans

'Celebrate life!' het moto van het Venezolaans-Belgische kunstenaarsduo 'SerranoSchoonjanS'. De energieke beelden en schilderijen laten niemand onberoerd. Vlakken en lijnen vormen figuren die vrolijkheid, liefde en warmte uitstalen. Met hun zelf ontwikkelde poëtische beeldtaal, Hempasi genoemd, krijgt hun werk ook iets mysterieus. Al deze elementen komen samen in hun bijzondere 'COMPANIONBEAR'. De charmante unieke teddybeer sculpturen die tederheid, liefde en vriendschap symboliseren dragen dan ook met trots hun titel van 'the world's most exclusive teddybear'.

Lees meer

Angelo Moyano

Het beeldhouwen stelt Angelo Moyano in staat om vrij te kunnen denken en creëren. Natuursteen is voor Angelo het ideale materiaal om te beeldhouwen. Aangetrokken door de puurheid en zuiverheid, verrast door de kleuren, vorm en nieuwsgierig naar het karakter van de steen. Intense gedrevenheid en innerlijke kracht geven hem de wil om organische vormen met de ruwheid van de steen te verenigen in een sculptuur. Een proces van uiterste concentratie; observeren, stilstaan, beschouwen; keer op keer en steeds weer. Beeldhouwen is voor hem innerlijke verrijking.

Lees meer

Pascale De Snijder

” Het is de bedoeling dat je één wordt met het kunstwerk, dat je de textuur van de verf ziet, dat je helemaal wegsmelt. Hoe mooier je een kunstwerk vindt, hoe meer dopamine er vrijkomt en hoe gelukkiger je wordt, een beetje te vergelijken met verliefdheid. “ Gedreven door passie en kleuren.

Lees meer

Jean-Paul Kala

Jean-Paul Kala transformeert metaal tot meesterlijke hedendaagse kunstwerken, telkens uniek en ongeëvenaard dankzij zijn grondigheid, zijn talent en zijn verbeeldingskracht. Kala is gepassioneerd door het lassen en metaal, een materiaal dat zijn voorkeur geniet vanwege zijn sterkte, elegantie, schoonheid, betrouwbaarheid, smeedbaarheid en de oneindige creatieve mogelijkheden die het biedt. Zijn verfijnde creaties zijn een ware ode aan het krachtige en authentieke karakter van zijn wieg: Noord Kivu (Congo), waar hij in de jaren zeventig werd geboren.

Lees meer

Ilona Hendriks

De werken van Ilona Hendriks tonen fragmenten uit haar leven, de wereld en de mensen om haar heen, expressief, laag over laag, kleurrijk en met veel passie op het doek tot leven gewekt. In haar serie “woman-power” versterken haar abstracte en figuratieve stijl elkaar op een spannende manier.

Lees meer

Sandrine Langlade

Sandrine Langlade is een Franse kunstenares met veel artistieke invloeden en kruist abstracte Kunst, fauvisme, futurisme en haar eigen stijl. Haar Kunst is een explosie van heldere kleuren, met geometrische afgeknotte, asymmetrische en soms figuratieve vormen.

Lees meer

Yolanda et H.

YOLANDA & H-sculpturen tonen de onderlinge verbinding en afhankelijkheid tussen alle levende vormen. In sommige sculpturen wordt het heldere, levendige fluorescerende gele licht - dat van binnenuit stroomt - afgewisseld door het Cortenstaal. De natuur wordt gesymboliseerd door het opvallende gele licht; het cortenstaal vertegenwoordigt de mensheid.

Lees meer

Jos van Beek

Er is rust in dynamiek. Een subtiel tastbare sfeer van goede moed, optimisme en warmte; dat straalt het kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Jos van Beek uit. Soms zijn de werken geheel abstract, soms ook figuratief maar steeds met ruimte voor interpretatie.

Lees meer

Saskia Frinking

Saskia Frinking is een Nederlandse kunstenares die 8 jaar gewoond heeft in Zuid-Afrika. Haar liefde voor Zuid-Afrika laat zich sterk voelen in haar creaties. Saskia creëert schilderijen waarbij ze de focus legt op de sterke, levenslustige en kleurrijke Afrikaanse vrouwen. Ze schildert de vrouwen heel subtiel waardoor er ruimte is voor interpretatie.

Lees meer

Virginie De Bièvre

Virginie De Bièvre is een Belgische object- en conceptkunstenaar, maar wordt ook wel kunstenaar van Pop Art genoemd. Haar 'Mixed Icons' zijn een knipoog naar de jaren 60. De beelden worden op een sokkel geplaatst en achter plexiglas waardoor ze verheven worden tot mooie sculpturen.

Lees meer

Dominique Prins Ciccoli

Elegante en surrealistische bronzen beelden van de vrouw met een vleugje humor. Beeldhouwen en werken in brons is de passie van Dominique Prins Ciccoli. Dominique houdt ervan om tegenstellingen uit te vergroten in haar bronzen beelden waardoor de beelden vrolijkheid uitstralen. Ondanks overdrijving zijn de beelden steeds in balans én met aandacht voor elegantie. De schoonheid van het beeldhouwen!

Lees meer

Lee-anne van den Brand

Lee-anne van den Brand wordt met haar optimistische kunstwerken ook wel 'Painter of Happiness' genoemd. Zij houdt ervan om met vriendelijke vormen en heldere kleuren een statement te maken, tegen alle grijsheid en somberheid in deze wereld! Bij deze kunstenares louter blijheid zonder schaduwen!!!

Lees meer

Theo Broeren

Theo Broeren is een figuratieve kunstenaar uit Nederland die bekend staat om zijn vrolijke en kleurrijke schilderijen van dikke dames. Theo verwerkt jouw thema in een persoonlijk schilderij op maat van jouw interieur. Kleur, vrolijkheid met een vleugje humor. Driedubbelcheck!

Lees meer

Piet Vandenhende

Schilder en beeldhouwer Piet Vandenhende uit Scherpenheuvel laat ons via zijn kunst binnen in zijn wereld. Piet is een echte levenskunstenaar met een onwaarschijnlijk bestaan. Piet is naast beeldend kunstenaar ook ervaringsdeskundige in armoede. Voor deze veelzijdige kunstenaar is het kunstenaarschap een onverminderde zoektocht naar authenticiteit. 'Kunst brengt redding'

Lees meer

Pascale Van Eycken

Pascale Van Eycken creëert kleurrijke grafische werken. Ze is gespecialiseerd in ‘vrije grafiek’ zoals monotype, hoog- en diepdruk, houtsnede, krantdruk en digitale grafiek. De silhouettes kunnen geschilderd worden naar jouw favoriete kleuren. Hierbij geven wij je graag kunstadvies.

Lees meer

Jouw kunstwerken verkopen?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x