Sandrine Langlade

Sandrine Langlade is een Franse opkomende kunstenaar. Ze werd in 2018 beloond met de Leonardo Da Vinci internationale kunstprijs en ze kreeg de eerbetoon aan de Tiziano-Prijs in Venetië. Haar exposities zijn wereldwijd. 

Ze heeft veel artistieke invloeden en kruist abstracte kunst, futurisme, fauvisme en haar eigen stijl. Haar werk is een explosie van heldere kleuren, met geometrische afgeknotte, asymmetrische en soms figuratieve vormen. Twee terugkerende onderwerpen benadrukken haar stijl: natuur/heelal en vrouwelijkheid. 

Ze stelt verschillende niveaus van opvattingen en interpretaties voor. Hiermee benadrukt ze de boodschap: verder kijken dan het voor de hand liggende. 

Deze optimistische, kleurrijke kunst past volledig in het happiness-concept! 

Benieuwd naar de schilderijen van Sandrine Langlade?
Kom langs in onze kunstgalerij of bekijk de collectie op onze webshop >>

Kunst Sandrine Langlade

Sandrine Langlade

Theo Broeren

Theo Broeren is een figuratieve kunstenaar uit Nederland die bekend staat om zijn vrolijke en kleurrijke schilderijen van dikke dames. Theo verwerkt jouw thema in een persoonlijk schilderij op maat van jouw interieur. Kleur, vrolijkheid met een vleugje humor. Driedubbelcheck!

Lees meer keyboard_arrow_right

Pascale Van Eycken

Pascale Van Eycken creëert kleurrijke grafische werken. Ze is gespecialiseerd in ‘vrije grafiek’ zoals monotype, hoog- en diepdruk, houtsnede, krantdruk en digitale grafiek. De silhouettes kunnen geschilderd worden naar jouw favoriete kleuren. Hierbij geven wij je graag kunstadvies.

Lees meer keyboard_arrow_right

Lee-anne van den Brand

Lee-anne van den Brand wordt met haar optimistische kunstwerken ook wel 'Painter of Happiness' genoemd. Zij houdt ervan om met vriendelijke vormen en heldere kleuren een statement te maken, tegen alle grijsheid en somberheid in deze wereld! Bij deze kunstenares louter blijheid zonder schaduwen!!!

Lees meer keyboard_arrow_right

Olivier Messas

Olivier Messas speelt graag met mengsels van technieken en materialen, toch is hij voorstander van het gebruik van olieverf voor de realisatie van zijn zeilboten. Door het streven naar een harmonieuze structurele compositie, verrijkt door het gebruik van een genuanceerd en helder kleurenpalet, lijken de werken "tussen hemel en zee" doordrenkt met een grote sereniteit.

Lees meer keyboard_arrow_right

Saskia Frinking

Saskia Frinking is een Nederlandse kunstenares die 8 jaar gewoond heeft in Zuid-Afrika. Haar liefde voor Zuid-Afrika laat zich sterk voelen in haar creaties. Saskia creëert schilderijen waarbij ze de focus legt op de sterke, levenslustige en kleurrijke Afrikaanse vrouwen. Ze schildert de vrouwen heel subtiel waardoor er ruimte is voor interpretatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vinciane Closset

Vinciane Closset is een Franse kunstenares die bekend staat om haar hyper-realistische werken en sinds enkele jaren ook om haar abstracte Kunst. Zij schildert onder meer een vrucht, een bloem of een dier in close-up met oog voor het kleinste detail. Met uniek kleurgebruik en doordachte accenten.

Lees meer keyboard_arrow_right

Claudine Andrien

Sterk geboeid door het contact met de aarde en de door het bewerken van de klei geboden expressiemogelijkheden, tracht Claudine de grenzen van de materie te verkennen en gebruikt hierbij, gedreven door spontaniteit en beweging, een sculpturale vormentaal met een knipoog naar een wondere wereld.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jouw kunstwerken verkopen?

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x