Vinciane Closset

Vinciane Closset is een Franse kunstenares die haar opleiding van grafische kunst volgde op de St. Lucas Hoge School in Antwerpen en tevens aan de Academie voor Schone Kunsten in Brussel. Sinds 1995 woont Vinciane in Frankrijk. 

Bij haar realistische werken worden eenvoudige, alledaagse objecten werkelijk een streling voor het oog. Zij schildert onder meer een vrucht, een bloem, een dier in close-up, met oog voor het kleinste detail en gecreëerd met zoveel liefde voor het object waardoor de creaties van Vinciane niet onberoerd blijven. Geïnspireerd door de schoonheid van de eenvoud!

Voor de liefhebbers van de abstracte kunst creëert zij ook prachtige werken op canvas met olieverf, acrylverf, aquarel en pastel. Met uniek kleurgebruik en doordachte accenten.

Warme, levendige kleuren en een vrolijke stijl kenmerken haar werk. Ze geven jou zeker een positief gevoel!

Benieuwd naar de schilderijen van Vinciane Closset?   Vanaf eind november 2019 exposeert Art of Happiness een mooie uitgebreide topcollectie van deze Franse Kunstenares. Maar we willen jullie zeker al kennis laten maken met haar realistische werken en stellen daarom al 2 prachtige schilderijen tentoon in onze Galerij te Scherpenheuvel.  

Kom langs in onze kunstgalerij of bekijk de collectie op onze webshop >>


Vinciane Closset

Theo Broeren

Theo Broeren is een figuratieve kunstenaar uit Nederland die bekend staat om zijn vrolijke en kleurrijke schilderijen van dikke dames. Theo verwerkt jouw thema in een persoonlijk schilderij op maat van jouw interieur. Kleur, vrolijkheid met een vleugje humor. Driedubbelcheck!

Lees meer keyboard_arrow_right

Pascale Van Eycken

Pascale Van Eycken creëert kleurrijke grafische werken. Ze is gespecialiseerd in ‘vrije grafiek’ zoals monotype, hoog- en diepdruk, houtsnede, krantdruk en digitale grafiek. De silhouettes kunnen geschilderd worden naar jouw favoriete kleuren. Hierbij geven wij je graag kunstadvies.

Lees meer keyboard_arrow_right

Sandrine Langlade

Sandrine Langlade is een Franse kunstenares met veel artistieke invloeden en kruist abstracte Kunst, fauvisme, futurisme en haar eigen stijl. Haar Kunst is een explosie van heldere kleuren, met geometrische afgeknotte, asymmetrische en soms figuratieve vormen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Lee-anne van den Brand

Lee-anne van den Brand wordt met haar optimistische kunstwerken ook wel 'Painter of Happiness' genoemd. Zij houdt ervan om met vriendelijke vormen en heldere kleuren een statement te maken, tegen alle grijsheid en somberheid in deze wereld! Bij deze kunstenares louter blijheid zonder schaduwen!!!

Lees meer keyboard_arrow_right

Olivier Messas

Olivier Messas speelt graag met mengsels van technieken en materialen, toch is hij voorstander van het gebruik van olieverf voor de realisatie van zijn zeilboten. Door het streven naar een harmonieuze structurele compositie, verrijkt door het gebruik van een genuanceerd en helder kleurenpalet, lijken de werken "tussen hemel en zee" doordrenkt met een grote sereniteit.

Lees meer keyboard_arrow_right

Saskia Frinking

Saskia Frinking is een Nederlandse kunstenares die 8 jaar gewoond heeft in Zuid-Afrika. Haar liefde voor Zuid-Afrika laat zich sterk voelen in haar creaties. Saskia creëert schilderijen waarbij ze de focus legt op de sterke, levenslustige en kleurrijke Afrikaanse vrouwen. Ze schildert de vrouwen heel subtiel waardoor er ruimte is voor interpretatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Claudine Andrien

Sterk geboeid door het contact met de aarde en de door het bewerken van de klei geboden expressiemogelijkheden, tracht Claudine de grenzen van de materie te verkennen en gebruikt hierbij, gedreven door spontaniteit en beweging, een sculpturale vormentaal met een knipoog naar een wondere wereld.

Lees meer keyboard_arrow_right

Jouw kunstwerken verkopen?

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x