Kunstgalerie Scherpenheuvel

KUNSTGALERIE SCHERPENHEUVEL Art of Happiness brengt een kleurrijke collectie hedendaagse schilderijen, sculpturen en kunstservies samen in een open kunstgalerie in 3270 Scherpenheuvel, Basilieklaan 42. Onze galerij is vrij toegankelijk om Kunst te bekijken of te kopen. Verkiest u liever Brussel dan kan dat op afspraak in onze galerij te 1030 Brussel, Karabiniersplein 15. Na overleg stellen we een mooie selectie Kunst samen die wij geheel vrijblijvend voor u exposeren in onze galerij gelegen op 2 min. wandelafstand van het Meiserplein, t.o.v. de ingang van de VRT-toren. 

Kunstgalerie Art of Happiness helpt je zoektocht naar een origineel schilderij met een uitgesproken kleurrijke en energieke identiteit voor in je woning, kantoor, bedrijf of zaak? Samen kiezen we op jouw tempo kunstwerken die 200 % aansluiten bij je interieur, jouw smaak en budget. Kunst is een vertaling van jouw persoonlijkheid en daar maken wij graag tijd voor! Welkom in onze kunstgalerie!

Kunstgalerie Art of Happiness is ook een online kunstgalerie die je graag de mogelijkheid biedt om via onze webshop Kunst online te bestellen. 

Meer info op www.artofhappiness.be

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x