Art of Happiness in restaurant 'Woestyne'

Art of Happiness in restaurant 'Woestyne'

Wine and Art tasting with Verivino

VERIVINO = PASSIE + HARMONIE + MAGIE. ART OF HAPPINESS = DRIVEN BY PASSION, ART AND HAPPINESS Samen vormden wij de perfecte blend voor Valentijn. Op 14 en 15 februari 2020 ontkurkte Laure Kempeneers van Verivino haar betoverende wijnen in de kunstgalerij. Mensen laten genieten van goede wijn en van mooie kunst creƫert mooie momenten die blijven hangen. Dank aan iedereen die erbij was. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Opening Art of Happiness in Scherpenheuvel op vrijdag 4 oktober 2019.

Scherpenheuvel is de nieuwe thuis voor Kunstgalerij Art of Happiness. De opening was een groot succes dankzij de opkomst van zoveel enthousiaste bezoekers! Iedereen was in een vrolijke stemming. Mensen blij maken met Kunst dat is mijn passie! Art of Happiness wil ik ook graag linken aan goede doelen en dus schonk Art of Happiness een origineel schilderij weg tijdens een loting waarvan de opbrengst integraal naar vzw Eyes For the World is gegaan. Iedereen welkom in Scherpenheuvel, Basilieklaan 42 ...

Lees meer

Art & Jewellery

In samenwerking met Juwelen De Bruyne uit Aalter werd op 26 oktober 2018 het derde Event van Art of Happiness georganiseerd.

Lees meer

Art & Fashion

Terre Bleue Leuven toont dat Kunst & Fashion een perfecte match is!

Lees meer

Art of Happiness is op de kaart gezet!

Kunstgalerij Art of Happiness in Brussel is op 24 augustus 2018 op de kaart gezet! Dit eerste geslaagde event werd georganiseerd in samenwerking met wijnen Ad Bibendum.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x