KUNST VOOR BEDRIJVEN

Heb je je kantoor ingericht, maar zijn de muren nog maagdelijk wit? Wil je jouw ontvangstruimte, vergaderzaal of directiebureau opfleuren met een gepersonaliseerd schilderij? Op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een persoonlijk visitekaartje dat meteen alle aandacht vangt?

Kunst voor kantoren en bedrijven
Een mooi schilderij vinden dat volledig matcht met jouw bedrijfsvisie is maatwerk en daar kent Art of Happiness alles van. We ontdekken graag de sfeer en de dynamiek binnen je bedrijf, want we willen zoveel meer betekenen dan het willekeurig uitzoeken, selecteren en monteren van een schilderij. Wij brengen extra zuurstof en inspiratie op de werkvloer en stimuleren de creativiteit van je medewerkers of klanten. Kleurrijke kunst werkt inspirerend!

Verkoop je bloemen, scooters, sportwagens of geestrijke dranken? Wij verwerken jouw producten of expertises in een gepersonaliseerd schilderij met een thema naar keuze. Mooi in je zaak, prachtig als cadeau.

Art of Happiness helpt je graag bij: 
Kunstadvies in je bedrijf of in onze kunstgalerij
Figuratieve kunst met een tikkeltje humor
Originele werken van hedendaagse kunstenaars
Stijlvolle kopies of giclées van schilderijen
Schilderkunst op maat laten maken
Gepersonaliseerd relatiegeschenk voor klant, partner, medewerker
Kunst kopen voor kantoor, horeca of handelszaken


Service met een grote kunstfactor
Art of Happiness stapt letterlijk en figuurlijk in je bedrijf om oprecht geïnteresseerd te luisteren naar jouw wensen. We gaan in dialoog met de architecturale ruimtes en toetsen een aantal belangrijke parameters af van afmetingen tot lichtinval. Geef jij ons carte blanche? Geweldig, wij duiken in ons kunstarchief en maken een zorgvuldige keuze uit een ruim assortiment van hedendaagse kunstwerken die variëren in vorm, grootte en kleur.

Wij zetten alvast de deuren van onze kunstgalerie in Brussel en Scherpenheuvel wagenwijd open!  


Kom langs of bekijk onze collectie schilderijen op onze webshop >> 
Openingsuren galerij >>
Maak een afspraak >>

KUNST VOOR BEDRIJVEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x