KUNST VOOR HORECA

Wens je pit en persoonlijkheid te brengen in je horecazaak met een zwart-wit reproductie of een sprekend kleurenpalet? Droom je van een stijlvolle accentmuur die perfect aansluit bij de uitstraling, sfeer en grootte van jouw zaak? Op zoek naar een gepersonaliseerd schilderij aan de wand?

Kunst in je horeca interieur
Art of Happiness is gespecialiseerd in out-of-the-box kunstadvies en komt met veel plezier langs om jouw hotel, restaurant, brasserie of café letterlijk en figuurlijk in de verf te zetten. Met een passie voor kleurrijke schilderijen geven we een instant energieboost aan jouw zaak. Ons succesingrediënt? Wij vertalen jouw uniek verhaal naar een kunstwerk op maat van jouw smaak, wensen en budget.

Wil je een kunstwerk met een kok, een schilderij met het logo van jouw zaak of een reeks stijlvolle kopies op doek? Wij maken alles op maat! Wij zijn alvast benieuwd naar jouw creatief idee.  

Art of Happiness helpt je graag bij: 
Kunstadvies in onze kunstgalerij
Figuratieve kunst met een tikkeltje humor
Originele werken van hedendaagse kunstenaars
Stijlvolle kopies of giclées van schilderijen
Gepersonaliseerde schilderijen op maat laten maken
Kunst kopen voor thuis of je vakantiewoning


Service met een grote kunstfactor
Art of Happiness werkt samen met Belgische en internationale Kunstenaars in wie we zelf voor 200 % geloven. Kunst is erg persoonlijk en daarom geven we samen het startschot van jouw unieke en kleurrijke kunstroute. Wij stellen de juiste vragen en komen bij u langs met verschillende werken en een groot inspiratieboek zodat jij zelf met al jouw zintuigen kan bepalen welk exemplaar in harmonie past bij jouw interieurstyling.

Ben je op zoek naar een mooi schilderij? Wij ontvangen je hartelijk in onze kunstgalerij in Brussel of Scherpenheuvel. 


Bekijk onze collectie schilderijen op onze webshop >>
Openingsuren galerij >>
Maak een afspraak >>

KUNST VOOR HORECA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x