KUNST VOOR PARTICULIEREN

Ben jij een liefhebber van kunst? Durf je kiezen voor een kleurrijk schilderij als blikvanger in je living, inkomhal of slaapkamer? Hou je van levendige kleuren in jouw interieur overgoten met een vleugje humor?

Kunst in huis geeft jouw interieur een extra touch!
Art of Happiness wil alvast een muur in jouw woning of appartement reserveren voor een kleurrijk kunstwerk dat jij oprecht mooi vindt. Met veel plezier zijn we jouw creatieve sparringpartner die je interieur smaakvol inricht met kunstwerken waar jij blij van wordt. De schilderijen van Art of Happiness zijn vol energie en kleur en hebben een vrolijkheidsfactor die jouw ruimtes laat stralen.

Heb je een passie voor scooters, sportwagens of ben je een golf- of tennisliefhebber? Bij Art of Happiness kan je kleurrijke kunst en schilderijen op maat laten maken.

Art of Happiness helpt je graag bij: 
Kunstadvies in onze kunstgalerij
Figuratieve kunst met een tikkeltje humor
Originele werken van hedendaagse kunstenaars
Stijlvolle kopies of giclées van schilderijen
Gepersonaliseerde schilderijen op maat laten maken
Kunst kopen voor thuis of je vakantiewoning


Welkom in onze kunstgalerij in Brussel of Scherpenheuvel!
Wandel gerust eens binnen in onze kunstwinkel in Scherpenheuvel of maak een afspraak in onze galerij in Brussel. Art of Happiness heeft schilderijen voor elk budget, voor elke ruimte, in elk formaat en altijd met een happiness-factor. Weet je niet goed wat je mooi vindt of wat er past in jouw interieur? Wij komen graag langs met een aantal schilderijen en een groot inspiratieboek. Wij verfijnen jouw smaak door de juiste vragen te stellen op zoek naar het ideale kunstwerk.

Wij zetten alvast de deuren van onze kunstgalerie in Brussel en Scherpenheuvel wagenwijd open! 


Kom langs of bekijk onze collectie schilderijen op onze webshop >>
Openingsuren galerij >>
Maak een afspraak >>

KUNST VOOR BEDRIJVEN

Heb je je kantoor ingericht, maar zijn de muren nog maagdelijk wit? Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Art of Happiness selecteert een schilderij dat volledig matcht met jouw bedrijfsvisie │ Wij geven kunstadvies in je bedrijf of in onze kunstgalerij in Brussel of Scherpenheuvel │ Start hier >>

KUNST VOOR HORECA

Art of Happiness is gespecialiseerd in kunstadvies voor hotels, restaurants, brasseries en cafés │ Originele werken van hedendaagse kunstenaars in kleur │ Een mooi schilderij op maat laten maken? Start hier >>

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x